مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

کارگران هفت‌تپه به کار بازگشتند

کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه بعد از وصول ۲ ماه ازمطالبات‌شان و تغییر مدیریت این کارگاه،‌ امروز به کار بازگشتند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 02
کد خبر: ۱۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری فارس، کریم یاوری نماینده وزیر کار در رسیدگی به مشکلات کارگران کشت و صنعت نیشکر هفته تپه گفت: به دنبال تأکید وزیر کار در خصوص پیگیری مشکلات کارگران کشت و صنعت هفت‌تپه و با توجه به واریز دو ماه از حقوق معوقه آنها و همچنین پیگیری سایر خواسته‌های قانونی این کارگران از طریق مسئولان استانی و مسئولان وزارتخانه، امروز ۱۱ آذرماه تمامی کارگران این کارگاه به محل کار خود مراجعه کردند و فعالیت کار و تولید را از سر گرفتند.


وی با اشاره به تغییر مدیریت در این کارگاه اظهار امیدواری کرد که با بازگشت کارگران و همچنین استقرار مدیریت جدید و اورهال کردن شرکت، استحصال شکر از نیشکر از سر گرفته شود و کارگران به زودی بتوانند مابقی مطالبات خود را دریافت کنند.


ارسال نظر